I dag har vi hatt media hele dagen. Jeg har jobbet veldig mye med dreamweaver siden min, som nå er ferdig og publisert. Nå må jeg bare vente på karakteren. Dere kan ta en titt på siden min her: http://camillanomeland.vacau.com/. Siden er ikke helt ferdig, siden jeg skal skrive litt om de forskjellige periodene, men vi har ikke hatt alle periodene enda, så den blir oppdatert hele tiden. Jeg syntes webdesign perioden har vært en gøy, men vanskelig periode.
 
I dag har jeg ikke fått gjort så mye med hovedprosjektet siden jeg måtte være med i en film den andre klassen filmet. Etter det jobbet jeg og Julie med å redigere en video vi filmet, hvor vi intervjuet Benedicte Jenssen i 3 klasse. Dette intervjuet kan dere snart
 
I dag har vi bare jobbet med hovedprosjektet vårt i webdesign. Jeg har tegnet skisser og jobbet litt med presentasjonen om oppgaven.
 
I dag har vi fortsettet litt på musikkfestival siden vår. Vi har også fått beskjed om at vi skal ha hovedoppgaven i webdesign nå, som jeg tror kommer til å bli litt vanskelig, men greit. Jeg syntes web perioden er veldig vanskelig, så jeg gleder meg ikke til å gjøre hovedoppgaven.

    Author

    Hei jeg heter Camilla. Dette er min weebly side, som er til et skoleprosjekt. Jeg går første året på media og kommunikasjon.

    Archives

    November 2012
    October 2012

    Categories

    All