I dag har det vært en veldig grei dag på skolen. I mediatimene har vi hatt litt teori og litt jobbing. Det vi har jobbet med er å lage menyer, og det syntes jeg var ganske enkelt, men vanskelig å forstå til å begynne med. Men jeg fikk det til etter hvert:-)
 
I dag har vi hatt media hele dagen i 8 timer. Det vi gjorde i dag var å lage vår egen dreamweaver side igjen, som jeg fortsatt syntes er litt vanskelig og innviklet. Men jeg har lært noe nytt i dag også. I dag har vi holdt på med å lage en side om en musikkfestival vi liker. Jeg valgte å lage en side om Hove festivalen.
 
I dag har vi gjort litt av hvert. Vi har blant annet laget en egen dreamweaver side hvor vi skulle skrive om en spesiell film. Jeg valgte å skrive om Justin Bieber sin film, Never say Never. Vi lærte også mye om css koder, noe jeg ikke skjønte så mye av. Men Anja er en flink lærer, så hun har lært meg mye i dag.
 
I dag har vi lært om dreamweaver. Jeg skjønte det ikke først, men det ble bare enklerer og enklere når læreren forklarte for meg et par ganger. Jeg lærte å legge inn header og å lage linksider. En grei dag.
 
I dag har vi hatt media hele dagen. Vi har lært litt mer om webdesign, sett på forskjellige nettsteder for å finne informasjon. Vi har også laget vår egen powerpoint om hva vi må huske når vi skal lage et nettsted.
Vi har også laget en artikkel i dag, som ligger på fagstoff. Jeg fikk i oppgave å skrive om søkemotorer, som var en veldig grei og enkel oppgave. En grei dag på skolen.
 
Heisann. I dag er første dagen jeg er på weebly. Dette er bare et skoleprosjekt, så det er ingen ekte blogg heldigvis. I dag har jeg lært litt om webdesign og selfølgelig hvordan jeg kan lage meg en egen webside. Vet ikke så mye om webdesign enda, men det kommer nok etterhvert. 

    Author

    Hei jeg heter Camilla. Dette er min weebly side, som er til et skoleprosjekt. Jeg går første året på media og kommunikasjon.

    Archives

    November 2012
    October 2012

    Categories

    All